Je perfecte leerervaring.

Blocks is het beste van twee werelden. Wij bouwen het perfecte responsive Learning Experience Platform (LXP) op basis van bestaande blokken, met precies die elementen die jij nodig hebt. Een schaalbaar format, gebouwd met de nieuwste technologie. Afgestemd op jouw behoeften en de look en feel die jij en je gebruikers wensen. Het platform wordt op maat gemaakt én is volledig aanpasbaar, met de voordelen van bestaande blokken. Vandaar ook de naam.

Blocks. Knocks off your socks.
neem contact op
Decoration circle
Logo of PhilipsLogo of AdidasLogo of DPG MediaLogo of VodafoneZiggoLogo of Loyens & LoeffLogo of WBCSDLogo of MKB Cybertraining
Logo of PhilipsLogo of AdidasLogo of DPG MediaLogo of VodafoneZiggo
Logo of Loyens & LoeffLogo of WBCSDLogo of MKB Cybertraining

concept.

Blocks is een volledig on-brand aanpasbaar Learning Experience Platform (LXP). Met behulp van bestaande technologie zorgt het platform voor op maat gemaakte leerervaringen. Daarmee is Blocks een combinatie van op maat gemaakt en kant en klaar: de juiste pasvorm zonder helemaal opnieuw te beginnen. We stellen je eigen aangepaste LXP samen met herbruikbare bouwstenen, zodat je een gepersonaliseerde leerervaring voor iedereen in je organisatie kunt creëren. Datagedreven, volledig responsive en verbonden met alle tools, content en systemen. Klaar voor nu en klaar voor de toekomst!

10 redenen om voor Blocks te kiezen.

1

Persoonlijk: een platform met adaptieve en persoonlijke leerervaringen gebaseerd op ervaringsniveau, data en ambitie.

2

Aanpasbaar: je kunt zelfstandig en vrijblijvend online/offline/blended trainingen ontwikkelen, volledig on-brand.

3

Inzichten: er zijn realtime, relevante dashboards beschikbaar voor verschillende rollen zoals de gebruiker, teamlead, manager of beheerder.

4

One-stop shop: één plek voor al het leren: trainingen,
webinars, e-learning, video’s, nieuws, podcasts en blended programma’s.

5

Datagedreven: leerdata, performance data en bedrijfsresultaten worden op één plek opgeslagen en weergegeven.

6

Next level: we maken gebruik van gamification, een chatbot, de nieuwste technologie en alles is geoptimaliseerd voor zowel mobiel als desktop.

7

Verbonden: het platform is volledig te integreren met externe tools zoals Google, Office 365, Slack, SalesForce, HR-tools en vele Single Sign-On mogelijkheden.

8

Meertalig: Google Translate is er als geïntegreerde vertaalfunctie voor alle inhoud.

9

Uitbreidbaar: Blocks volgt de dynamiek van je organisatie en de laatste technische ontwikkelingen. Algemene inspiratie voor iedereen, alleen je eigen prioriteiten op jouw roadmap.

10

Veilig: alle gegevens en het platform zelf zijn beveiligd volgens de laatste eisen en AVG-regelgeving.

waarom blocks?

Decoration circle purpleTwo examples of custom designs for respectively Adidas and DPG

Volledig aangepaste functies en branding.

Wij bouwen Blocks precies zoals je wilt. Alles wat je nodig hebt, helemaal on-brand. Betekent dit dat je het vanaf nul moet opbouwen? Zeker niet! Blocks bestaat uit een verzameling bestaande elementen (inderdaad, blokken) waarmee we jouw ideale platform zo kunnen samenstellen en bouwen.

Blocks LXP bestaat uit adaptieve, persoonlijke leertrajecten met online trainingen, nieuwsberichten, artikelen, media, klassikale trainingen, podcasts, live webinars en nog veel meer leerelementen. Ook heeft het platform een ingebouwde online authoring tool (softwareprogramma om content te creëren) waarmee ook anderen binnen de organisatie kunnen leren en creëren waar en wanneer ze maar willen. Gepersonaliseerde dashboards voor zowel studenten als managers zorgen voor realtime inzicht in voortgang en resultaten, gerelateerd aan zakelijke KPI's.

Veel werk? Nee hoor!

Je kunt gewoon achterover leunen, want wij begeleiden je van begin tot eind door het hele proces. Wij faciliteren het ontwerpproces om het platform te creëren dat naadloos aansluit bij jouw personeel, bedrijf en technologieën. Ook is er een helpdesk en zorgen we voor ondersteuning, hosting en inspiratie als we eenmaal live zijn.

Decoration circle purplePicture of the profile page with progress and management report

Datagedreven. Blocks connects all your dots.

We verbinden al je trainingen (klaslokaal, online en externe inhoud) met al je gegevens (leren, prestaties en bedrijfsresultaten) om iedereen de beste one-stop-shop te bieden voor leren en ontwikkelen.

Blocks haalt het maximale uit je data. Het integreert de praktijk in het leren en het leren in de praktijk.

Al het leren in Blocks begint en eindigt met data. Op basis van rol, functie, historische leerdata, ambitie en externe performance data worden leertrajecten samengesteld. Denk eens aan de impact die leren kan hebben wanneer je performance data integreert in het leerproces. We verbinden het LXP met gegevens van je HR-performance tools, verkoopsystemen en customersupporttools om één realtime dashboard te genereren.

We verbeteren niet alleen de leerervaring voor de gebruiker, maar we creëren echt impact door met de business te verbinden. Dat betekent KPI’s gebruiken en deze combineren met leerdoelen. We creëren een platform waar gebruikers kunnen leren, maar ook ontwikkeling zien in hun prestaties.

Decoration circle purpleThree mobile phones previewing our LXP

Zonder licentiekosten.

Zodra je maatwerk leerplatform is samengesteld, kun je het zo vaak gebruiken als je maar wilt. Dat betekent: geen licentiekosten en een onbeperkt aantal gebruikers.

Wij geloven in een perfecte leerervaring. Vrij van obstakels, naadloos geïntegreerd in het werk en leven van iedereen. We willen leren aanmoedigen, niet belasten.

Blocks is project-based. Onze klanten investeren in het ontwerp en het samenstellen en ontwikkelen van het platform. Als alles klaar is om te gaan, kun je het zo vaak gebruiken als je wilt.

Jouw succes, blijft jouw succes!

Decoration rectangle
Preview of the LXP we created for Adidas
Image of quote for clients

klanten.

“Ik wilde een leerplatform bouwen dat al onze mensen wereldwijd kunnen gebruiken, zodat er één bron van waarheid is. Na de uitrol hebben we het leren echt naar een hoger niveau kunnen tillen en daar ben ik heel trots op.”

“Onze medewerkers spreken zoveel klanten per dag. Dat is ongelooflijk waardevol voor Adidas en biedt veel kansen voor de organisatie. Hierdoor wordt de klantenservice niet langer gezien als een kostenpost, maar steeds meer als een waardevolle toevoeging.”

Benieuwd naar meer? Klik dan hier voor het volledige artikel.

Laura Donders
L&D Manager
Image of quote for clients
Preview of the LXP we created for DPG

klanten

“Een van de redenen was dat ze -van het begin- continu vragen stelden om erachter te komen waar we echt naar op zoek waren.”

"Pim legt uit waarom Blocks (RMMBR en Nerds & Company) de pitch gewonnen heeft “Een van de redenen was dat ze -vanaf het begin- continu vragen stelden om erachter te komen wat wij precies zochten. Daardoor hebben ze ons gechallenged en dat vond ik erg positief, want ik zoek een business partner voor de long run die ons bedrijf echt begrijpt. En zij deden dat stapje extra als het nodig is. Het is een leuke, dynamische club, niet zo formeel, en ook op dat terrein was er een klik.”

Zijn hoogste doel was om een unieke en fenomenale User Experience te creëren. En een andere belangrijk uitgangspunt was het gebruik van data. Voor DPG data is het nieuwe goud en met het LXP wilde Pim een connectie leggen tussen de data vanuit de Academy en de data vanuit de business."

Benieuwd naar meer? Klik dan hier voor het volledige artikel. Klik hier voor een ander artikel van DPG België.

Pim Peters
L&D Manager
Icon to navigate to the right
Icon to navigate to the right

Het beste van twee werelden gecombineerd in een unieke oplossing.

Experts in digital learning & content creation
Experts in design & development

Ben jij klaar voor Blocks?

Wil jij leren en ontwikkelen naar een hoger niveau tillen? Herken jij de kracht van data en wil je een gepersonaliseerde leerervaring bieden aan elk individu in je organisatie? Wil je daarnaast ook technologie die zich aanpast aan jouw mensen en je organisatie? Kortom: een uniek, innovatief en volledig on-brand LXP?
Dan ben je klaar voor Blocks. The learning experience that knocks off your socks.

Philips LXP in contact section
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.